Alakul a jövő évi csapat

Kilenc játékos már meghosszabbította szerződését, amiből kiindulva, jó csapatunk lehet a következő szezonban is.


 

Az elmúlt hetek csupa rossz híreket tartogattak számunkra, ami alapján sokan elkezdhették félteni az Eszterházy SC felnőtt együttesének jövőjét. A bajnokság lezárása, kulcsjátékos, avagy vezetőedző távozása után lassan kezd látszódni a fény az alagút végén.

Mindenképpen jó hírként jelenthetjük be, hogy az idei gárdából kilencen már aláírtak, vagyis ezek alapján kijelenthető, a 2020/2021-es idényben pályára lépő egri csapat alapjai biztosan meg lesznek a jó szerepléshez. Ezek alapján Leiner Bernadett, Buzsáki Nikolett, Kuti Bettina, Brettner Zsófia, Kobela Tamara, Sári Barbara, Pankotai Luca, Bernát Dorina, valamint Kiser Panna egészen bizonyosan Eszterházy-mezben futhat ki a pályára szeptembertől.

Ahogyan fogalmaztunk, ez eddig kilenc játékos, az idei keret tagjai közül többekkel pedig még folynak az egyeztetések. Természetesen ezzel párhuzamosan az újonnan érkezőkkel is gőzerővel mennek a tárgyalások, jó eséllyel a közelgő napokban lezárulhatnak ezek a találgatások is, mint ahogyan a nyártól irányító új vezetőedző személyére is fény derülhet.

 

 

Fenyves Balázs, 2020.05.12.
(FOTO: Kakuk Dániel, archív)