Belépőjegyek 2023/2024

A 2023/2024-es szezonban az egycsoportos NB I/B-s bajnokságban, valamint a Magyar Kupában szoríthatunk az Eszterházy SC felnőtt együtteséért. Íme az idei jegyárak!


 

Az új idényre szóló hazai belépők továbbra is egységesen 500 forintba kerülnek. A hatéves kor alattiak, valamint az Eszterházy Károly Katolikus Egyetemen érvényes diákigazolvánnyal rendelkező hallgatók ugyanakkor ingyenesen léphetnek be az Eszterházy Sportcsarnokban esedékes találkozókra.

Fontos változás az előző évekhez képest, hogy a 2023 nyarán megkapott pályahitelesítés 250 fő maximális befogadását teszi lehetővé a létesítményben, ennél több személy jelenléte biztonságkockázati szempontból nem lehetséges. A Magyar Kézilabda Szövetség vendég szurkolókra vonatkozó ponjta kimondja, hogy a vendég sportszervezetet elkísérő érdeklődők részére minimum a nézőtéri kapacitás tíz százalékát rendelkezésre kell bocsátani, azt különválasztani. Mindezekre való tekintettel, a 2023/2024-es szezon hazai mérkőzésein legfeljebb 25 fő vendég drukker Eszterházy-csarnokba történő beengedését tudja vállalni az rendező sportszervezet. Minden ezzel kapcsolatos további részlet itt olvasható el!

 

 

Eszterházy SC 2023/2024