Augusztustól kapható a szezonbérlet!

Nem árt résen lenniük szurkolóinknak, ugyanis korlátozott létszámban lehet majd hozzájutni az Eszterházy SC NB I-es felnőtt csapatának idei, hazai mérkőzéseire érvényes bérletekhez.


 

Múlt héten már pedzegettük a témát, most pedig örömmel jelenthetjük be, sikerült pontot tenni annak a felvetésnek a végére, hogy lesznek-e bérletek az Eszterházy SC 2018/2019-es első osztályú idényének hazai mérkőzéseire. Nos, jó hírünk van: a válasz igen!

Ahogyan viszont arról már szintén beszámoltunk, katasztrófavédelmi határozat alapján, befogadóképesség terén maximalizálva van az Eszterházy-csarnok, ezért egy bizonyos létszámnál több ember nem tartózkodhat egyszerre a létesítményben.

Mindezek tükrében, mindenképpen határt kellett, kell húzni, hogy azon szurkolóink, akik nem kívánják megvásárolni a bérletet, sima belépő megváltásával is ott tudjanak lenni a lányok mérkőzésein. Az EKESC vezetése ezért úgy határozott, hogy száz darab bérlet megvásárlására van lehetőség.

A szezonbelépőkért augusztus 1-től lehet jelentkezni, csak és kizárólag Rutka Péternél, a +36-70-366-6922-es telefonszámon, vagy a rutka.peter@uni-eszterhazy.hu e-mail címen, egészen a készlet erejéig! Fontos, hogy a jelentkezésnél el kell küldeni elektronikus formában egy igazolványképet, meg kell adni a név mellett a születési dátumot is, hiszen névre szóló bérleteket adunk ki, amelyek ráadásul más személyekre nem ruházhatóak át! Ez az is jelenti, hogy mindenki csak a saját bérletével juthat be a meccsre, amihez egyfajta igazolásként, a személyi igazolványt is fel kell mutatni. Azt sem árt tudniuk szurkolóinknak, hogy a jelentkezéseket csak a fent említett időponttól fogadjuk el, ezért, aki korábban próbálkozik, azt nem vesszük figyelembe, hiszen mindenki számára ugyanolyan feltételeket szeretnénk biztosítani.

Az ár minden esetben 12.000 forintot jelent, ez pedig a felnőtt csapat összes hazai bajnoki és kupamérkőzésére belépésre jogosít. Az is lényeges információ, hogy bérletes szurkolóink léphetnek majd be először a csarnokba, egészen pontosan egy és negyed órával az éppen aktuális találkozó kezdését megelőzően, mindenki más csak negyvenöt perccel a start előtt foglalhatja el helyét a lelátón. Helyjegyek továbbra sem lesznek a létesítmény adottságából kifolyólag, ezért már most felhívjuk leendő bérletes drukkereink figyelmét, hogy mindig érdemes lesz időben érkezni, hiszen a számukra fenntartott beléptetési idő után nem tudjuk garantálni a biztos helyet. Mindez azt is jelenti, hogy adott esetben a csarnok létszámstopjára hivatkozva, már nem tudunk több nézőt beengedni a csarnokba, akár van valakinek bérlete, akár nincs.

Bérleteken kívül belépőjegyek vásárlására is lesz lehetőség, de mindig csak az adott meccsre. A 2018/2019-es idényben a hazai összecsapásokra megállapított belépők árai felnőttek esetében 1.200 forintot jelentenek, míg diákok és nyugdíjas vendégeinknél 800 forintot. A megváltozott belépési feltételek miatt, az előző évektől eltérően, nem áll módunkban utánpótlás játékosaink, és azok hozzátartozóinak sem ingyenes belépést biztosítani, ezért már most felhívjuk arra az érintettek figyelmét, hogy rájuk is a cikkben leírtak érvényesek! Nem kell ugyanakkor fizetni a nyári felkészülési mérkőzések megtekintéséért, kivéve az Érd elleni edzőmeccset, amelyet zárt kapuk mellett rendeznek Mátraházán.

 

 

Fenyves Balázs, 2018.07.17.
(FOTO: Kakuk Dániel, archív)