Újra kapható a szezonbérlet!

Az egri drukkerek mindössze hatezer forintért már most biztosíthatják helyüket az Eszterházy SC összes hazai meccsére.


 

Egy évvel ezelőtt, amikor már javában zajlott a felkészülés a K&H Liga 2018/2019-es szezonjára, akkor adtunk hírt egy, az Eszterházy SC életlében újonnan megjelenő dologról, a szurkolói szezonbérletről. Miután korábban a klub életében még nem állt a drukkerek rendelkezésére ez a fajta lehetőség, ezért tényleg újdonságot jelentett.

Egy esztendő alatt elég sok minden történt, a legfontosabb ezek közül, hogy idén ismét a másodosztályú pontvadászatban kell helytállnia az egri felnőtt együttesnek. Ennek ellenére továbbra is lesz lehetőségük a szimpatizánsoknak éves, szezonbérlet megvásárlására, melynek ára 6.000 forint. Ezért az összegért a 2019/2020-as évad összes hazai mérkőzését (bajnoki, Magyar Kupa, Ligakupa) megtekinthetik a drukkerek.

A szeptemberben startoló idényre szóló hazai belépők egyébiránt egységesen 500 forintba kerülnek, a hatéves kor alattiak, valamint az Eszterházy Károly Egyetem érvényes diákigazolvánnyal rendelkező hallgatói ugyanakkor ingyenesen léphetnek be az Eszterházy-csarnokban esedékes találkozókra.

A szezonbérletekért mostantól lehet jelentkezni, csak és kizárólag Rutka Péternél, a +36-70-366-6922-es telefonszámon, vagy a rutka.peter@uni-eszterhazy.hu e-mail címen. Fontos, hogy a jelentkezésnél el kell küldeni elektronikus formában egy igazolványképet, meg kell adni a név mellett a születési dátumot is, hiszen névre szóló bérleteket adunk ki, amelyek ráadásul más személyekre nem ruházhatóak át! Ez az is jelenti, hogy mindenki csak a saját bérletével juthat be a meccsre, amihez egyfajta igazolásként, a személyi igazolványt is fel kell mutatni. Azoknak a szurkolóknak, akik már az előző idényben is rendelkeztek szezonbérlettel, nem kell újból megadniuk a fent említett adatokat, nekik elegendő a jelentkezés során jelezniük a hosszabbítást.

 

 

Fenyves Balázs, 2019.08.08.
(FOTO: Kakuk Dániel, archív)