Szezonbérlet 2020/2021

Idén is három sorozat küzdelmeire, az NB I/B-s bajnokság, a Magyar Kupa, valamint a Ligakupa egri meccseinek megtekintésére jogosít fel a bérletvásárlás.


 

Szurkolói szempontból sem lehet ideálisnak nevezni a mögöttünk hagyott idényt, hiszen gyakorlatilag a komplett tavaszi időszakot mérkőzések, vagyis kedvenceik bíztatása nélkül kellett tölteniük a szimpatizánsoknak.

A koronavírus megjelenése ilyen szempontból is megkeserítette az életünket, ráadásul egyáltalán nem garantálható, hogy nem ismétlődnek meg a történések. Akárhogy is, jelen pillanatban nincsenek olyan korlátozások, amelyek ellehetetlenítenék a meccsrejárást, ez pedig azt jelenti, hogy az Eszterházy SC felnőtt együttesének 2020/2021-es szezonjával kapcsolatosan is meg kell adnunk néhány fontos szurkolói információt.

Amint arról korábban honlapunkon beszámoltunk, szeptember második hétvégéjén kezdődik a bajnokság, mostantól pedig várjuk a jelentkezéseket a szezonbérletekért. Az ár nem változott az előző években megszokottakhoz képest, vagyis 6.000 forintba kerülnek, akik azonban tavaly is rendelkeztek bérlettel, és az új kártya megvásárlásánál meg tudják azt mutatni, azoknak kedvezményes, 5.000 forintos árral kell kalkulálniuk. Ezzel a lépéssel egy kis kárpótlást szeretnénk nyújtani, amiért a tavalyi bérletben foglalt mérkőzések egy része az ideje korán befejezett szezon miatt elmaradtak.

Az ú idényre szóló hazai belépők továbbra is egységesen 500 forintba kerülnek. A hatéves kor alattiak, valamint az Eszterházy Károly Egyetemen érvényes diákigazolvánnyal rendelkező hallgatók ugyanakkor ingyenesen léphetnek be az Eszterházy-csarnokban esedékes találkozókra.

A szezonbérletekért mostantól lehet jelentkezni, csak és kizárólag Csapó Péter technikai-vezetőnél, a +36-30-390-3854-es telefonszámon, vagy a csapi17@gmail.com e-mail címen. Fontos, hogy a jelentkezésnél el kell küldeni elektronikus formában egy igazolványképet, meg kell adni a név mellett a születési dátumot is, hiszen névre szóló bérleteket adunk ki, amelyek ráadásul más személyekre nem ruházhatóak át. Ez azt is jelenti, hogy mindenki csak a saját bérletével juthat be a meccsre, amihez egyfajta igazolásként, a személyi igazolványt is fel kell mutatni. Azoknak a szurkolóknak, akik már az előző idényben is rendelkeztek szezonbérlettel, nem kell újból megadniuk a fent említett adatokat, nekik elegendő a jelentkezés során jelezniük a hosszabbítást.

 

 

Fenyves Balázs, 2020.08.10.