Beálló baba érkezik!

Juhász Renáta és párja november közepére várja a csöppséget, amihez szívből gratulálunk!


 

„Hogy erre a hétre is jusson kieső, ezúttal Juhász Renáta nem állhatott rendelkezésre az állandó hiányzók mellett. A kiváló beálló ebben a szezonban már nem is lép többet pályára, a (pozitív töltetű) okokról később számolunk be…” Ezt írtuk szombaton a Vasas elleni rangadó tudósításában, ahol meglehetősen sejtelmesen fogalmaztunk az Eszterházy SC játékosával kapcsolatosan.

Ígértük, hogy visszatérünk, pontosan miről is van szó, most pedig örömmel számolunk be róla, hogy Juhász Renáta és párja kisbabát vár! Mi tagadás, a hír hallatán nem kis meglepetés érte a csapat tagjait, az igazság pedig az, hogy magát a párt is. – Az biztos, hogy óriási meglepetés ért minket, mert egyáltalán nem volt még benne a pakliban a gyermekvállalás – fogalmazott őszinteséggel portálunknak az egyetemisták beállója.

– Elsőre meg is ijedtünk, mert nem gondoltunk még bele abba, hogy ilyen hamar szülők leszünk, az élet azonban már csak ilyen, és úgy néz ki, ez a baba nagyon szeretne a világra jönni. A kezdeti meglepettséget hamar öröm váltotta, mert egyébként is komoly terveink vannak a párkapcsolatunkban, és előbb-utóbb úgyis eljött volna az ideje a gyermekvállalásnak. Hát, most előbb lett, mint utóbb…

Az örömhír hallatán természetesen elsősorban Juhász Renáta egészségi állapotára voltunk kíváncsiak, azokra a bizonyos első trimeszterben tapasztalható rosszullétekre, vagyis ezek meglétére. No meg természetesen, hogy vannak-e már kinézett nevek. Ezen kívül a kézilabdára is rákérdeztünk, elvégre is, nem egy példát láttunk már arra, hogy valaki szülés után visszatért a pályára. – Vannak nevek, de egyelőre a kislány esetében értünk egyet, a fiúban vannak véleménykülönbségek – mesélt az egriek ötös mezszámát viselő játékosa.

– Szeretnénk majd a szülés előtt megtudni a baba nemét, de ehhez most még nagyon korán van. Az egészségügyi állapotomról csak annyit mondanék, hogy borzalmas napokat élek át, folyamatosan rosszul vagyok. Nyilván ez egy ilyen időszak, és bízom benne, hogy a tizenkettedik hét után már jobban leszek, de egyelőre én is megszenvedem a terhes nők életét. Ezért sem tudok még sok okosat mondani a további pályafutásommal kapcsolatosan, ám, ha kérdezel, inkább úgy gondolom, szüneteltetem a kézilabdás életemet, mintsem befejezem. Legalábbis ez a terv, mert azért még mindig fiatal vagyok, és miután lehet, szeretnék újra játszani. Terveim szerint, Egerben folytatnám, hiszen nagyon jól érzem magam az Eszterházy SC-ben, idén pedig jó szezonom is volt. Persze, mindez a jövő kérdése, most első a baba, illetve, hogy minden rendben legyen.

Nem is kell ennél jobb zárszó, vagyis részünkről egy valami mindenképp. Reni, és Joao, nagyon sok boldogságot, erőt, és egészséget kívánunk nektek az Eszterházy SC családja nevében, később pedig remélhetőleg találkozunk még a kézilabdapályán!

 

 

Fenyves Balázs, 2021.04.28.
(FOTO: Balogh Tibor)