Debre Viktor is máshol folytatja

Az elmúlt három szezonban a hevesi megyeszékhelyen dolgozó szakember új csapat kispadját választotta.


 

A kézilabdás szezon leállításával alaposan beindultak a különféle zuhanyhíradós információk. A napokban arról már hírt adtunk, hogy Iván Emese személyében egy, az elmúlt időszak kulcsembere már biztosan távozik az Eszterházy SC felnőtt csapatától, akit többen még biztosan követnek. Ezekről a változásokról is beszámolunk hamarosan, ebben az írásban ugyanakkor a szakvezetést érintő fejleményekről kell írnunk.

Távozik Debre Viktor vezetőedző, aki a mostanival együtt három idényen keresztül vezette az egri együttest. A szakember szerződése a nyár elején lejár, a szlovákiai HC DAC Dunaszerdahely bejelentéséből viszont egyértelműen kiderül, a játékosként világbajnoki ezüstérmet szerző mester már biztosan máshol folytatja edzői pályafutását.

Debre Viktor az elmúlt három év alatt elért eredményeivel a klub egyik, ha nem legsikeresebb trénerének mondhatja magát, hiszen első évében NB I/B-s bajnoki címig vezette tanítványait, a másokiban történelmi győzelmek részesei lehetett a világ legerősebb női pontvadászatában, amennyiben pedig idén nem ér véget ideje korán az évad, úgy vélhetően újabb aranyérem kerülhetett volna a nyakába.

Az előttünk állókban természetesen évértékelő interjúban is elbúcsúzunk majd a szakembertől, a hír hallatán elsőre így csak annyit írnánk le, mint Iván Emese esetében, mindent köszönünk, és további sok sikert kívánunk a kézilabdás pályán!

 

 

Fenyves Balázs, 2020.05.07.
(FOTO: Kakuk Dániel, archív)