Debrecenben nyert az ifi

Edzője nélkül is magabiztos diadallal tudta le a vasárnapot ifjúsági alakulatunk.


 

Lakatos László távollétében a felnőtt együttest irányító Zsadányi Sándor utazott el idegenbe az Eszterházy SC ifjúsági együttesével a hétvégi bajnoki fordulóra. Szerencsére jól sikerült a pótlás, hiszen a házigazda DVSC Schaeffler II. elleni ütközet viszonylag hamar eldőlt, így nem sokat kellett izgulni.

– Igazából már az első tizenöt percben eldőlt a mérkőzés lényegi része, innentől már tudni lehetett, hogy sima győzelem lesz a vége, ezért próbáltam mindenkinek nagyából azonos játékidőt biztosítani – fogalmazott a „beugró” tréner. – Szerencsére mindenki hozzá tudta tenni a saját teljesítményét ehhez a magabiztos sikerhez, különösen Kovács Adrienn, aki hétről hétre egyedül őrzi a kapunkat az ellenfél támadóival szemben. Elégedett vagyok a csapattal, az eredménnyel, és azzal is, hogy egy kivételtől eltekintve, minden mezőnyjátékosunk tudott gólt szerezni.


 

A mérkőzés jegyzőkönyve:

Leány ifjúsági II. osztály, kelet, 18. forduló
DVSC Schaeffler II. – Eszterházy SC 32-41 (14-21)
Debrecen, Hódos Imre Sportcsarnok, 50 néző.
V.: Frank D., Mucza N.
ESC: Kovács A. – Zákányi 5, Tóth Abigél 2, Csomós A. 6, Romány 9, Dohány V. 4, Nagy E. 2. Cs.: Barabás R. 1, Szabó H. 2, Kóczián 1, Ficzere Á. 3, Losonczi, Kovács D. 4, Lénárt E. 2. Megbízott edző: Zsadányi Sándor.

 

A 18. forduló további eredményei:

Gödi SE – DKA 27-49
Szeghalmi NKC – Debreceni Sportcentrum SI 47-24
FKSE Algyő – Tempo KSE 27-20
Kazincbarcikai KSE – ENUSE 38-34
Kézilabda Szeged SE – Óbudai KSI 30-37

 

 

Fenyves Balázs, 2022.04.11.
(FOTO: Balogh Tibor)