Elkészültek az idei csapatképek

A csütörtök délutáni edzés előtt megtörtént, aminek meg kellett, csak úgy villogott a vaku…


 

Nem telhet el úgy egyetlen nyári felkészülési időszak sem, hogy annak hajrájában ne készüljenek el az éppen aktuális idényre vonatkozó csapat-, és portréképek. Így történt ez idén is, csütörtök délután ezért Szántó György fényképész segítségével el is készültek a remekművek.

Az esemény természetesen nem annyiból állt, hogy az Eszterházy KESC felnőtt együttesének tagjai csak úgy beálltak a fényképezőgép elé, mosolyogtak egyet és kész, hiszen lányokról van szó, a tökéletes képhez bizony illett felkészülni. A kivasalt, avagy összefogott hajak, és a smink sem hiányozhatott így aztán, de az eredmény önmagáért beszél, hiszen nagyon bájos alkotások születtek.

Elsőként maga a csapatfotózás zajlott le az Eszterházy-csarnok küzdőterén, ahol a komplett gárda, kiegészülve a stáb tagjaival megjelent a képen. Az eredményből kiderül az is, hogy idén sportszergyártót váltott a klub, az Adidas fekete-fehér mintázatú felszerelése pedig igazán elegáns és vagány hatást váltott ki mindenkiből. A váltómez egyébként piros-fehér mintázatú lesz, de hamarosan ezt is megláthatják majd a szurkolók.

Amint elkészült a csapatkép, jöhettek a portrék, de már abban a klubhelységben, ahol majd az NB I-es találkozók utáni kötelező sajtótájékoztatók is zajlanak majd, illetve az előző szezontól kezdődően, a VIP-vendégeket láttuk vendégül. A már-már műtermi beállítások kihozták a képekből a maximumot, és valóban nagyon szép fotók születtek mindenkiről. Ezeket egyelőre még nem tudjuk megmutatni, de hamarosan feltöltünk minden aktuális képet honlapunkra, kiegészülve természetesen az új játékosok adataival.

A fotózás után, ahogyan minden nap, csütörtök délután is hosszú edzés várt a lányokra, hiszen már csak bő egy hét áll rendelkezésre a tökéletes felkészülésre. Jövő szombaton legalábbis érkezik az Érd, és immáron bajnoki mérkőzésre…

 

 

Fenyves Balázs, 2018.08.24.