Élreállt serdülő kettes csapatunk!

A tizennégy és tizenegy gólig jutó Soltó Julianna, Viszokai Viktória kettős vezetésével kiütöttük a Berettyót.


 

Harsányi Kálmán, az Eszterházy SC serdülő csapatának edzője: – Ezen a hétvégén a Berettyó MSE csapata látogatott hozzánk. Sajnos az egész hetünket végigkísérték kisebb betegségek, így ezúttal is voltak hiányzóink. Ennek ellenére, kiválóan kezdtünk, támadásban nagyon jól működtek a játékaink, de kellőképpen pattogós és kemény volt a védekezésünk is. Kevés technikai hibával, és jó sebességgel a szezon egyik legjobb félidejét produkálta a csapat.

Ami a második játékrészt illeti, itt a kapott gólok száma lehetett volna kevesebb, ám összességében a lányok játékával és hozzáállásával nagyon meg vagyok elégedve. Az első félidőben Soltó Julcsi, a másodikban Viszokai Viki teljesítménye volt a leglátványosabb, azonban mindenki érdemben hozzá tudott tenni, csapatkent néztünk ki ennyire jól. Kedvezően alakult számunkra a forduló eredménysora, a Gyöngyös úgy utazik hozzánk a következő fordulóban, hogy már mi vezetjük a tabellát. A csajok már nagyon várják azt a meccset.


 

Eredmény:

Leány serdülő III. osztály, E-csoport, 14. forduló
Eszterházy SC – Berettyó MSE 49-29 (25-11)
Egri gólszerzők: Soltó Julianna 14, Viszokai Viktória 11, Tóth Szabina, Kocsmár Orsolya 6-6, Barta Zsófi 5, Nagy Kincső 4, Bartók Réka 2, Kiss Eszter 1.

 

A 14. forduló további eredményei:

Gyöngyösi KK – Kalmár DSE 37-42
Debreceni SI – Mezőkövesdi KC 28-16
Tokaji DSE – Nyíradony VVTK 33-11

 

 

Fenyves Balázs, 2022.03.16.