Elveszett az irányítás

Egy félidőig remekül kézilabdázott a listavezető ellen, de egy tizenkét perces gólcsend megpecsételte Molnár Nikolett csapatának sorsát.


 

Molnár Nikolett, az Eszterházy SC serdülő csapatának edzője: – Nehéz mérkőzésre számítottam, hiszen a listavezetőt fogadtuk. A cél az volt, hogy az előző heti játékunknál jobbat mutassunk, és ez részben meg is valósult. Akaratban, küzdésben mindenképpen javultunk. Védekezésünk összeállt, valamint támadásban is szép megoldásokkal álltak elő a lányok. Kóczián Eszter jól irányította a csapatot, emellett remek egyéni megoldásokkal vette ki a részét a támadásokból. Mellette Szabó Sára nyújtott kiemelkedőt, aki az első játékrészben megállíthatatlannak bizonyult az ellenfelünk számára. Bátran, harcosan és jól mozogtunk, így 15-15-ös állással mehettünk a félidőre.

Sajnos eddig tartott a jó játékunk, ugyanis a második félidőben már csak öt percig voltunk partiban az ellenfelünkkel. Ezután egy tizenkét perces gólcsend következett részünkről, ami el is döntötte a találkozót. Jöttek a technikai hibák, a rossz döntések, és a kihagyott helyzetek, illetve a védekezésünk is fellazult. Azt sajnálom, hogy ennyire elvesztettük az irányítást a mérkőzés felett, viszont az első félidőben nyújtott teljesítmény dicséretes, és mindenképpen bizakodásra ad okot.


 

Eredmény:

Leány serdülő II. osztály, kelet, a 2. fordulóból elhalasztott mérkőzésen:
Eszterházy SC – Fiatal Kézilabdások SE 21-29 (14-14)
Egri gólszerzők: Szabó Hortenzia 6, Kóczián Eszter, Nagy Zója 4-4, Székely Lotti 3, Gmitra Petra 2, Losonczi Anna, Cseh Alexandra 1-1.

 

A 2. forduló további eredményei:

Gyömrői KA – GBB Zrt. Kecskeméti NKSE 24-22
Csepel DSE – Kazincbarcikai KSE 23-21
Balmazújvárosi LKSE – Kispest NKK 18-19
FTC II. – Gödi SE 35-25

 

 

Fenyves Balázs, 2020.11.03.