Fordulás után már nem volt kérdés

Egy félidőn keresztül még akadozott a gépezet, ám így is sima hazai győzelmet arattak Molnár Nikolett serdülői.


 

Molnár Nikolett, az Eszterházy SC serdülő csapatának edzője: – A heti edzéseket betegségek nehezítették meg, ezért a megszokottnál kevesebbet tudtunk együtt készülni. A bemelegítés közben már történt egy sajnálatos sérülés, emiatt már a kezdő sípszó előtt eldőlt, hogy Cseh Alexandra nem tud pályára lépni. Sok hibával kezdtük a mérkőzést, támadásainkat ellenfelünk nyitott védelme nehezítette meg. Húsz percig fej-fej mellett haladtak a csapatok, majd a félidő hajrájára új lendületet szereztünk, igy a pihenőre ötgólos előnnyel mehettünk.
A második játékrészben Lászlófi Szófia jó meglátásai, valamint Nagy Zója lendületes, gólerős játéka magabiztos előnyre vezetett minket. Ebben a félidőben már nem volt kérdés, hogy megszerezzük az újabb két pontunkat. Örülök, hogy mindenkinek tudtam megfelelő játékidőt adni, és minden pályára lépő játékos szerzett gólt.


 

Eredmény:

Leány serdülő U17-es bajnokság, II. osztály, kelet, a 6. fordulóból előrehozott mérkőzés
Eszterházy SC – KISI-SKFT 37-25 (19-14)
Egri gólszerzők: Nagy Zója 10, Kapusi Vivien, Koncz Regina, Lászlófi Szófia 6-6, Ágó Sára, Koncz Helga, Kréti Kornélia 2-2, Huszár Nóra, Kerepesi Kata, Hargitai Gréta 1-1.

 

 

Fenyves Balázs, 2022.10.04.