Gólparádé a serdülő évzárón

A Szentendre elleni hazai találkozón minden egri mezőnyjátékos eredményes tudott lenni.


 

Molnár Nikolett, az Eszterházy SC serdülő csapatának edzője: – Az előző mérkőzés után mindenképpen javítani szerettünk volna, így is álltunk hozzá már az első perctől kezdve a szentendreiek elleni ütközetnek. Magabiztosan teljesítve, már tíz perc után megnyugtató előnyre tettünk szert, ezután pedig mindenki örömmel, teher nélkül tudott játszani. Labdaszerzésekből könnyű gólokat lőttünk, de a rendezett védelem ellen is hatékonyan támadtunk, és emellett Várallyay Virág biztosította a kapunkat.

A második félidőben már több hiba csúszott a védekezésbe, azonban ez a nagy különbségnek is köszönhető volt. Mégis szépen növeltük tovább előnyünket. Örülök neki, hogy mindenki szerzett gólt a mérkőzésen és, hogy ilyen befejezéssel sikerült zárnunk az őszi szezont. Büszke vagyok a lányokra, amiért ennyire kevesen, sérülésekkel küszködve, de annál nagyobb lelkesedéssel csináltak végig ezt a fél évet.


 

Eredmény:

Leány serdülő II. osztály, kelet, 11. forduló
Eszterházy SC – Szentendrei NKE 41-19 (23-11)
Egri gólszerzők: Kóczián Eszter, Nagy Zója, Szabó Kitti 7-7, Kapusi Vivien, Lászlófi Szófia 5-5, Tóth Netta 4, Koncz Regina 3, Cseh Alexandra 2, Hargitai Gréta 1.

 

A 11. forduló további eredményei:

Ferencvárosi TC II. – Gyömrői KA 30-22
Tempo KSE – DVSC Schaeffler II. 24-26
FKSE Algyő – Kazincbarcikai KSE 37-30
Kézilabda Szeged SE – Gödi SE 36-26
XVI. Kerületi MSE – Kecskeméti NKSE

 

 

Fenyves Balázs, 2021.12.07.