Győrffy Alexandra Érdre igazol

Hat szezon után mond búcsút az egyetemista klubnak felnőtt csapatunk hálóőre.


 

Mindezidáig három távozóról számolhattunk be az Eszterházy SC felnőtt együttesét illetően, ráadásul három, az elmúlt éveket tekintve meghatározó távozóról. Iván Emeséhez, Pados Mónikához és Petrovics Gerdához most Győrffy Alexandra is csatlakozik, no, nem ugyanahhoz az alakulathoz, csupán ahhoz a kis csoporthoz, amely máshol kezdi el a következő idényt.

Győrffy Alexandra az egri klub első élvonalbeli szezonját követően, a 2014/2015-ös évadban érkezett a hevesi megyeszékhelyre, ahol egészen eddig hat esztendőt töltött el. Ezidő alatt részese lehetett másodosztályú bajnoki címnek, NB I-es szereplésnek, idén pedig kis híján újabb bajnoki aranyérem került a nyakába a második vonalban.

A hat év alatt folyamatosan a csapat elsőszámú hálóőreként tekintettek rá a vele együtt dolgozó szakemberek. Győrffy Alexandra pályafutását az elmúlt évekhez képest hatalmas változásokon áteső Érd gárdájánál folytatja. Az újbóli K&H Liga-szerepléshez sok sikert kívánunk, a többi távozóhoz hasonlóan, az eddigiekért pedig köszönetünket fejezzük ki.


 

Az Eszterházy SC nyári játékosmozgása:

Távozott (4 fő):
Iván Emese (Békéscsaba, NB I.), Pados Mónika (?), Petrovics Gerda (?), Győrffy Alexandra (Érd, NB I)

Érkezett 2 fő):
Bató Lili (Szeged KKSE), Szecsődi Laura (Vasas SC)

Szerződést hosszabbított (9 fő):
Leiner Bernadett, Bernát Dorina, Kiser Panna, Sári Barbara, Kobela Tamara, Brettner Zsófia, Kuti Bettina, Buzsáki Nikolett, Pankotai Luca

 

 

Fenyves Balázs, 2020.05.28.
(FOTO: Kakuk Dániel, archív)