Három győzelem zsinórban!

A Szeged és Tempo elleni hazai bajnokikat követően, a Kecskemét is sikerélmény nélkül utazhatott haza a Leányka útról.


 

Molnár Nikolett, az Eszterházy SC serdülő csapatának edzője: – Nehéz mérkőzésre készültünk, hiszen ősszel csupán egy góllal sikerült nyernünk a Kecskemét otthonában. Nem mi kezdtük jobban a találkozót, de tíz perc után sikerült összerakni a védekezésünket, a huszonötödik percben pedig átvettük a vezetést. Várallyay Virág beállása nagy lendületet adott a csapatnak, és remek teljesítményét az egész mérkőzésen tartotta.

A második félidőt mi kezdtük jobban. Jó védekezéssel labdákat szereztünk, és gyors gólokat dobtunk, így öt góllal megléptünk ellenfelünktől. Ezután következett egy hullámvölgy, mind védekezésben, mind támadásban, emiatt újra izgalmassá vált a mérkőzés, a vezetést azonban nem adtuk ki a kezünkből. Nagy akarattal küzdöttek végig a lányok, aminek köszönhetően, itthon tartottuk a két pontot. Ezzel helyet is cseréltünk a tabellán a Kecskeméttel. Örülök, hogy a múlt heti problémákon túlléptünk, és újra lelkes, egymásért küzdő csapatot láttam a pályán.

 

Eredmény:

Leány serdülő II. osztály, kelet, 17. forduló
Eszterházy SC – Kecskeméti NKSE 26-24 (14-13)
Egri gólszerzők: Nagy Zója, Lászlófi Szófia 5-5, Kóczián Eszter 4, Koncz Regina, Szabó Kitti 3-3, Dröszler Kitti, Gmitra Petra, Kapusi Vivien 2-2.

 

A 17. forduló további eredményei:

Gyömrői KA – Gödi SE 31-26
Ferencvárosi TC II. – Tempo KSE 31-20
FKSE Algyő – Kézilabda Szeged SE 46-26
XVI. Kerületi MSE – Kazincbarcikai KSE 34-37
Szentendrei NKE – DVSC Schaeffler II. 22-35

 

 

Fenyves Balázs, 2022.04.05.