Hatodik helyen záró serdülők

Molnár Nikolett másodosztályú együttese ötgólos szentendrei sikerrel búcsúztatta el három kulcsemberét.


 

Molnár Nikolett, az Eszterházy SC serdülő csapatának edzője: – Utolsó bajnoki mérkőzésünkre utaztunk Szentendrére. Előzetesen könnyebb meccsre számítottunk a tabella alapján, talán emiatt voltak problémák az akarattal és a lelkesedéssel. Az első félidőben nem sikerült előnyt szereznünk, védekezésben folyton hibáztunk. Támadásban Kóczián Eszter a váratlan közbelövéseivel, Koncz Regina pedig betöréseivel vitte a csapatot előre.

A második játékrészben a nyitott védekezésünkkel sikerült labdákat szerezni, és könnyű gólokat lőni. Ezzel egy megnyugtató, hétgólos előnyre tettünk szert. Kapusi Vivien átlövő szerepben új lendületet adott a támadásainknak, ám végül csak öt találattal nyertünk a sereghajtó ellen. Utolsó mérkőzésünkön voltunk így együtt, hiszen Kóczián Eszter, Szabó Kitti és Kovács Adrienn számára befejeződött a serdülő lét, ők már többé nem szerepelhetnek a csapatunkban. Nem volt könnyű évünk, de szépen szerepeltek a lányok a bajnokságban, nagyon büszke vagyok rájuk.


 

Eredmény:

Leány serdülő II. osztály, kelet, 22. forduló
Szentendrei NKE – Eszterházy SC 30-35 (17-19)
Egri gólszerzők: Kóczián Eszter 10, Kapusi Vivien 6, Koncz Regina 5, Nagy Zója 4, Lászlófi Szófia 3, Szabó Kitti 2, Dröszler Kitti, Szentgyörgyi Tamara, Hargitai Gréta, Cseh Alexandra, Józsa Kiara 1-1.

 

A 22. forduló további eredményei:

DVSC Schaeffler II. – Tempo KSE 29-23
Gyömrői KA – Ferencvárosi TC II. 25-34
Kazincbarcikai KSE – FKSE Algyő 30-37
Kecskeméti NKSE – XVI. Kerületi MSE 31-37
Gödi SE – Kézilabda Szeged SE 26-23

 

 

Fenyves Balázs, 2022.05.24.