Hátul szállított serdülő siker

Felnőtt és ifjúsági csapatunkhoz hasonlóan, Molnár Nikolett serdülői is kétszámjegyű különbséggel nyerték gödi bajnokijukat.


 

Molnár Nikolett, az Eszterházy SC serdülő csapatának edzője: – Nagyon motiváltan készültünk a héten a mérkőzésre, hiszen a csupán egy ponttal előttünk álló Göd otthonába utaztunk. A találkozó első része izgalmasra sikerült, támadásban kihagytuk a helyzeteket, védekezésünk pedig nem volt elég kemény. A tizenhetedik perctől kezdve viszont ez megváltozott, agresszívan, és sok faulttal tördeltük ellenfelünk játékát, ráadásul több labdát is szereztünk. Így plusz négyes előnnyel, kicsit nyugodtabban kezdhettük a második félidőt.

Szünet után ott folytattuk, ahol abbahagytuk, támadásban továbbra is sok labdát vesztettünk, a kimaradt ziccerek mellett ötből négy hétméterest sem sikerült gólra váltanunk. A védekezésnek köszönhetően viszont a különbség tovább nőtt a két csapat között. Továbbra is tudtuk ugyan azt a keménységét mutatni, kisebb hibákkal. Kóczián Eszter mind elől, mind hátul az egész mérkőzésen kimagaslót nyújtott. A második játékrészben aztán Cseh Alexandra kapta el a fonalat, aki hat gólig jutott. Bár sok hibával játszottunk, de végig küzdöttek a lányok, látszott, hogy nagyon akarják ezt a győzelmet. Talán ez most ad nekünk egy kicsi pluszt, és a következő mérkőzésre több önbizalommal tudunk a pályára lépni.


 

Eredmény:

Leány serdülő II. osztály, kelet, 10. forduló
Gödi SE – Eszterházy SC 14-24 (7-11)
Egri gólszerzők: Cseh Alexandra 6, Vadász Olívia, Kóczián Eszter, Székely Lotti 4-4, Kapusi Vivien 2, Koncz Regina, Gmitra Petra, Losonczi Anna, Lászlófi Szófia 1-1.

 

 

Fenyves Balázs, 2020.12.01.