„Ide nekünk az oroszlánt is!”

Koszorús Levente U13-as csapata továbbra is nagyon jól muzsikál, alábbiakban pedig megnézhetjük más utánpótlás együttesünk produkcióját is.


 

Koszorús Levente, az Eszterházy SC I. U13-as csapatának edzője: – Ez egy olyan forduló volt, amire minden edző vágyik. Ezen a szinten majdnem tökéletes védekezés, és ugyanolyan támadás. Mindkét mérkőzésen fegyelem és végrehajtás, amit kértem. Most már ide nekünk az oroszlánt is! Azért van még miben fejlődni bőven, de várom már, hogy egy erősebb ellenféllel szemben mit fogunk produkálni.

Brigovácz Nikolett, az Eszterházy SC II. U13-as csapatának edzője: – Az első meccsünkön a Hatvan ellen védekezésben és támadásban is nagyon jól játszott a csapat, pedig odafelé ketten is rosszul voltak a lányok közül. Második találkozónkon a Gyöngyös ellen nagyon harcos, kemény küzdelemben maradtunk alul. A belső posztokon kevés volt a cserénk, egy lány bokája meg is sérült, és ezért még kevesebben lettünk. Dicséret illeti a csapatot a vereség ellenére is, egyre jobban kezdenek összeszokni a lányok, javul a védekezés és csapatként gondolkodnak már, nem egyénenként. Haladunk tovább.

 

Eredmények:

Gyermek Bajnokság, U13, B-csoport, 2. forduló
Eszterházy SC I. – Hatvani KSzSE 29-4
Hatvani KSzSE – Eszterházy SC II. 13-29
Eszterházy SC I. – Jászfényszaru VSE 30-5
Eszterházy SC II. – Gyöngyösi KK 14-20


 

Harsányi Kálmán, az Eszterházy SC I. U11-es csapatának edzője: – Álmoskás, ideges, lassú, ötlettelen játékkal, és egy 0-4-es etappal kezdtünk a Gyöngyös ellen, amit egy időkérés követett. Utána minimálisan javult a helyzet, de a gyöngyösi agresszív, nyitott védekezéssel szemben továbbra is gyengén muzsikáltunk. Nagyon kevés labda nélküli mozgással, ráadásul elég bátortalanul sanszunk sem volt közelebb kerülni ellenfelünkhöz. Ami a második meccset illeti, a kevés labdanélküli mozgás itt is feltűnő volt, de az látszott, hogy előrébb tartunk ellenfelünknél.  Lukács Lilla és Sebők Fanni játéka magasan kiemelkedett a csapatunkból. Ugyan bőven lesz min javítani, de sok van még ezekben a gyerekekben.

 

Eredmények:

Gyermek Bajnokság, U11, B-csoport
Gyöngyösi KK – Eszterházy SC I. 12-5
Eszterházy SC II. – Eszterházy SC I. 1-18
Eszterházy SC II. – TFSE 4-31
Agrár Füzesabonyi SC – Eszterházy SC III. 14-3
Szepa KSE – Eszterházy SC IV. 17-4
Miskolci VSE – Eszterházy SC III. 10-4
Miskolci VSE – Eszterházy SC IV. 9-3

Fábián Gábor, Bóta Marianna, és Scheili Zsolt nem értéktelte a fordulót.

 

 

Fenyves Balázs, 2019.11.01.