Most jött ki a fáradság

Az elmúlt hetek leterhelő győzelmeinek meg lett a következménye, serdülőink a DVSC II. ellen egy félidőig bírták saját tempójukat.


 

Molnár Nikolett, az Eszterházy SC serdülő csapatának edzője: – Az első félidőben jól játszottunk, elől és hátul is jó teljesítményeket láthattunk, ennek köszönhetően, sikerült háromgólos előnyt szerezni a szünetre. Sajnos azonban ezt követően, erős visszaesést tapasztalhattunk a csapaton, aminek az lehetett az oka, hogy a lányok elfáradtak. Mind ez a mérkőzés, mind az előző fordulók sokat kivettek belőlük. A második felvonásban mindössze hat perc elég volt ellenfelünknek, hogy átvegye a vezetést és ezután már csak szaladtunk az eredmény után. A végére még vissza tudtunk jönni a mérkőzésbe annyira hogy az utolsó percbe 28-29-es állással mentünk bele. Az egyenlítés mégsem sikerült, sőt, ellenfelünk kettőre növelte előnyét, ezzel beállítva a végeredményt.


 

Eredmény:

Leány serdülő II. osztály, kelet, 7. forduló
Eszterházy SC – DVSC Schaeffler II. 28-30 (15-12)
Egri gólszerzők: Nagy Zója 9, Lászlófi Szófia 5, Koncz Regina, Kóczián Eszter, Kapusi Vivien 4-4, Tóth Netta, Szabó Kitti 1-1.

 

A 7. forduló további eredményei:

Gyömrői KA – Kazincbarcikai KSE 38-41
Ferencvárosi TC II. – Kecskeméti NKSE 36-25
Szentendrei NKE – Gödi SE 20-25
Tempo KSE – FKSE Algyő 20-44
XVI. Kerületi MSE – Kézilabda Szeged SE 34-30

 

 

Fenyves Balázs, 2021.11.09.