Kazincbarcikai tornán jártak serdülőink

Ódor Viktória tanítványai két mérkőzésen is pályára léphettek a Tóth Attila Emléktornán.


 

A napokban már beszámoltunk róla, hogy Lakatos László ifjúsági csapata a finisbe érkezett a tavaszi szezonra történő felkészülésében, és hasonló a helyzet az Eszterházy SC serdülőivel is. Második legidősebb korosztályú utánpótlás együttesünk egy felkészülési tornán vett részt, amely remekül szolgálta a munkát.

– Egészen pontosan a kazincbarcikai Tóth Attila Emléktornán vettünk részt az elmúlt hétvégén, ahol legelőször a bajnokságunkból ismert Malév SC csapata ellen kellett pályára lépnünk – tájékoztatta portálunkat a társaság trénere, Ódor Viktória.

– Tudtuk, hogy erős ellenféllel állunk szemben, ennek ellenére a védekezésünk nem működött megfelelően. Végig loholtunk az eredmény után, ráadásul nem tudtuk megfogni az ellenfél tízes játékosát, aki egymaga tizenegy gólt lőtt nekünk. Négy hétméterest kihagytunk, és hatszor kaptunk kétperces kiállítást, ami nagyban rányomta bélyegét az eredményre. Miután nyolcgólos vereséget szenvedtünk, így már csak a másik csoport vesztesével, a házigazda Kazincbarcikával játszhattunk a harmadik helyért. Ezen a mérkőzésen végig fej-fej mellett haladtunk, támadásban voltak szép megoldásaink, azonban az ellenfél nagyon agresszív védekezése következtében, több játékosom megsérült a pályán, akik már aztán játszani sem tudtak. Többször volt azonos az eredmény, de aztán a végére ezt nem tudtuk tartani.

Összességében jó tapasztalatszerzést jelentett számunkra ez a nap. Az is világossá vált, hogy kell még erősödnünk a védekezésben, és a támadásainkat is lendületesebbé kell tennünk. Kiemelkedően játszott Kőszeg Lili, Szabó Petra és Ficzere Ágnes, de hálóőreink, Barta Kata és Szabó Sára is remekeltek.


 

Eredmények:

Tóth Attila Emléktorna
Malév SC – Eszterházy SC 32-24 (18-10)
Egri gólszerzők: Kőszegi Lili 8, Ficzere Ágnes, Szabó Petra 5-5, Tóth Marina 3, Losonczi Anna 2, Székely Lotti 1.

Eszterházy SC – Kazincbarcikai KSE 25-28 (12-15)
Egri gólszerzők: Kőszegi Lili 9, Szabó Petra 5, Székely Lotti, Ficzere Ágnes 4-4, Losonczi Anna 2, Jordán Viktória 1.

 

A torna végeredménye:

1. Csepel DSE, 2. Malév SC, 3. Kazincbarcikai KSE, 4. Eszterházy SC.

 

 

Fenyves Balázs, 2019.02.07.