Két rövidzárlat döntötte el

A Molnár Nikolett vezette serdülő csapatunk erős rivális otthonában kapott ki.


 

A másodosztályú serdülő bajnokság negyedik fordulójában kapott ki idén először az Eszterházy SC együttese, miután a Csepel DSE otthonában kilenc találattal alulmaradt. A lányok eddig két győzelmet, és egy döntetlent könyvelhettek el, ezek után következett a szezon első veresége.

– Csupán öt percig ment fej-fej mellett a két csapat, majd sorozatban hét gólt kaptunk, míg nekünk egyet sem sikerült lőni – emlékezett vissza a találkozó elejére Molnár Nikolett, az egri gárda trénere.

– A kemény védőfalon nehezen találtunk rést, valamint ismét sok helyzetet hibáztunk el, ezzel együtt a büntetőket is, ami már kezd bosszantó lenni. Hátul sem volt könnyű dolgunk, ellenfelünk dinamikus játékát nehezen tudtuk követni, és az eddig jól működő védekezésünket a mai napon nem láttam viszont. Ennek ellenére Barta Kata sok védést mutatott. Bár a második félidő jobban sikerült, itt is volt egy hatperces gólcsendünk. Nem volt olyan játékos, aki kiemelkedjen és a vállára vegye a csapatot, sem támadásban, sem védekezésben. Azt gondolom, hogy egy erős ellenféllel találtuk szemben magunkat, és reális eredmény született. Ha több önbizalommal léptünk volna pályára, talán szorosabb lehetett volna, de nem szabad csüggedni, hiszen nekünk még nagyon sokat kell gyakorolni.


 

Eredmény:

Leány serdülő II. osztály, kelet, 4. forduló
Csepel DSE – Eszterházy SC 26-17 (12-5)
Egri gólszerzők: Szabó Petra, Székely Lotti, Fodor Ivett 3-3, Szabó Hortenzia, Ficzere Ágnes, Lénárt Emese 2-2, Jordán Viktória, Jordán Rebeka 1-1.

 

A 4. forduló további eredményei:

Hódmezővásárhelyi LKC – NKK Balmazújváros 32-23
Hajdúnánás SK – FKSE-Algyő 21-18
Szentendrei NKE – Balmazújvárosi LKSE 15-36
BVSC-Zugló – Kecskeméti NKSE 22-25
Gödi SE – Kispest NKK 25-30

 

 

Fenyves Balázs, 2019.10.15.