Kisiskolás szezonzáró

Az U9-es és U8-as korosztályban szereplő csapataink utolsó mérkőzéseiket is letudták. Íme az értékelések.


 

Scheili Zsolt, az Eszterházy SC U9-es csapatának edzője: – Az utolsó idei mérkőzéseink lebonyolítása érdekében Gyöngyösre kellett utaznunk. A lányok motiváltan készültek a fordulóra, és szívesen utaznak idegenbe is. A lejátszott két találkozó meglehetősen különbözőre sikeredett, ugyanis az elsőt gyakorlatilag ellenállás nélkül tudtuk megnyerni, míg a másodikon simán kikaptunk. A mezőny itt nagyon heterogén, egy-egy ügyesebb kislány, vagy néhány hónapnyi felkészülésbeli különbség meghatározhatja a mérkőzések kimenetelét. Összességében elégedett vagyok a bajnokságban való szereplésünkkel, a lányok határozott fejlődést mutattak az őszi fordulókhoz képest, lelkesen várják a jövő évi folytatást.

 

Mérkőzések:

Kisiskolás Bajnokság, U9, Sterbinszky Amália régió, 5. forduló
Eszterházy SC – Gyöngyösi KK 4 Domoszló
Gyöngyösi KK 4 Visonta – Eszterházy SC
Ebben a korosztályban nem írnak eredményeket!


 

Benedek Réka, az Eszterházy SC I. U8-as csapatának edzője: – Az idei szezon utolsó két mérkőzését játszottuk. Csak ismételni tudom magam, ezen a fordulón is ügyes támadójátékot, jó védekezést és kapusteljesítményt mutattak be a lányok. Meg is érdemlik a sikeres szereplést, hiszen nagyon szorgosan és fegyelmezetten dolgoznak az edzéseken. Remélem, a következő évben is ilyen sikeresen tudnak szerepelni.

Gaylhoffer Ildikó, az Eszterházy SC II. és III. U8-as csapatainak edzője: – Az utolsó fordulónkat Gyöngyösön játszottuk. A lányok két-két meccsen léptek pályára, amelyeken csodálatos teljesítményt nyújtottak. Nagyon szomorú vagyok, hogy véget ért ez a szezon, mert a legvégére szinte mindenki olyan teljesítményt mutatott, amire nem is számítottam. Nagyszerű csapatmunkával és kiemelkedő kapusteljesítménnyel zártuk ezt az évet. Gratulálok a lányoknak!

Fábián Gábor, az Eszterházy SC IV. U8-as csapatának edzője: – Mi rettentően játszottunk, sajnos nagyon elégedetlen vagyok. Remélem, jövőre komolyan tudunk fejlődni. Gratulálok a remekül játszó ellenfeleknek!

 

Mérkőzések:

Kisiskolás Bajnokság, U8, Sterbinszky Amália régió, 4. forduló
Eszterházy SC I. – Füzesabonyi SC Gold
Eszterházy SC IV. – Egri VSI I.
Eszterházy SC II. – Füzesabonyi SC Gold
Eszterházy SC III. – Eszterházy SC I.
Egri VSI I. – Eszterházy SC II.
Eszterházy SC III. – Eszterházy SC IV.
Ebben a korosztályban nem írnak eredményeket!

 

 

Fenyves Balázs, 2019.05.30.