Kiütöttük a SUSI-t

A harmadosztályú serdülő bajnokság legutóbbi fordulójában negyvenhét egri gól mellett csak kilenc vendég találat született.


 

Harsányi Kálmán, az Eszterházy SC serdülő csapatának edzője: – Az eddig nyeretlen Sárospatak csapata látogatott hozzánk a bajnokság soron következő fordulójában. Mi voltunk a találkozó esélyesei, ehhez mérten végig könnyedén, higgadtan, és magabiztosan kézilabdáztunk. Az egész találkozó alatt sok cserével dolgoztunk, de azt gondolom, valamennyi lány hozzá tudott szólni a mérkőzéshez, minden mezőnyjátékosunk betalált. Külön örülök Bartók Réka és Viszokai Viki sikeres visszatérésének. Kiss Eszter, valamint Tóth Szabina is remek napot zárt, de a mérkőzésen a kezdőcsapatba bekerülő Bérczessy Sasa játéka tetszett leginkább. Védekezésben harcias és megbízható, támadásban kreatív és önzetlen volt, ezúttal nálam ő volt a meccs embere.

Bérczessy Sarolta, az Eszterházy SC serdülő csapatának játékosa: – Jó hangulatú, felszabadult mérkőzésen vagyunk túl. Minden meccset komolyan veszünk, nem számít, hogy az ellenfél hol van a tabellán. A jó védelem és a sikeres összezárások mellett a kapusok is szuperül teljesítettek. Gyors támadásaink eredményesek voltak, néhány hiba ugyan becsúszott, de így is nagy különbséggel zártuk a meccset. Hálásak vagyunk a szurkolóknak a bíztatásért, tudjuk, hogy nem lesz mindig könnyű a győzelem, de bízunk a csapat erejében.


 

Eredmény:

Leány serdülő U17-es bajnokság, C-csoport, 3. forduló
Eszterházy SC – Sárospataki USI 47-9 (26-4)
Egri gólszerzők: Tóth Szabina, Bérczessy Sarolta 7-7, Viszokai Viktória, Bartók Réka 6-6, Soltó Julianna 5, Kocsmár Orsolya 4, Kiss Eszter, Barta Zsófi, Kun Liliána, Gesztiványi Luca 3-3.

 

A 3. forduló további eredményei:

Miskolci VSC – Balkányi VSE 50-16
Hajdúböszörményi TE – Kazincbarcikai KSE 11-27
Mezőkövesdi KC – Újfehértó-Kállósemjén SzSE 32-26
Balmazújvárosi LKSE – Nyíradony VVTK 57-8
Salgótarjáni SKC – Füzesabonyi SC 26-30

 

 

Fenyves Balázs, 2022.09.27.