Köszöntsük együtt a bajnokokat!

Csütörtökön 16.15-től mindenkit szeretettel várunk felnőtt csapatunk éremátadóján.


 

Fantasztikus szezont tudhat a háta mögött az Eszterházy KESC felnőtt együttese, hiszen két sorozatot is megnyert. Ami közelebb van időben, az a hétfőn és kedden rendezett Magyar Egyetemi-Főiskolai Országos Bajnokság (MEFOB) győri hatos döntője, viszont ennél egy sokkal értékesebb sikert is felsorolhatunk az idei dicsőséglistán.

Az NB I/B keleti csoportjának járó aranyérmeket ugyanakkor még mindig nem vehették át a gárda tagjai. Egészen csütörtök délutánig kell várni erre a pillanatra, amikoris ünnepélyes kereteken belül koronázhatják meg a lányok szezonbeli teljesítményét.

Június 7-én 16.15-tól tehát az egri Líceum épületében található Kápolna lesz a helyszín, ahol a klub vezetése, a csapat tagjai, több meghívott vendég jelenik majd meg, valamint a Magyar Kézilabda Szövetség azon delegáltja is, aki átadja a medálokat az arra érdemeseknek.

Az EKESC ezúton hív meg minden szimpatizánst, barátot, családtagot, aki szeretne együtt ünnepelni a játékosokkal. Az eseményt követően, közös fotózásra is lesz lehetőség a helyszínen, éppen ezért csak bátorítani tudunk mindenkit, zárjuk le közösen ezt a nagyon aranyos évet!

 

 

Fenyves Balázs, 2018.06.06.
(FOTO: Szántó György, archív)