Lélekmelegítő győzelem

Molnár Nikolett csapata fontos sikert aratott balmazújvárosi ellenfelével szemben.


 

Molnár Nikolett, az Eszterházy SC serdülő csapatának edzője: – Nagyon vártuk az első hazai mérkőzésünket és szerencsére a héten már teljes létszámmal is tudtunk készülni rá. A teremproblémák is megoldódni látszanak, ami nagyban hozzájárult a vasárnapi sikerhez. Az első perctől kezdve mi irányítottunk a mérkőzésen. Ellenfelünk technikai hibáit kihasználva, gyors gólokat szereztünk, így az eredményjelző a tízedik percben már 7-2-őt mutatott. Ennek tudatában, felszabadultabban és magabiztosabban vezettük a támadásainkat. Hátul sikerült a megbeszélteket teljesíteni a védekezésben. Vadász Vanda és Szabó Sára első félidei gólerős játékának köszönhetően, a szünetre már tízgólos előnnyel mehettünk.
Kicsit nehezebben kezdtük el a második félidőt, ennek következtében közelebb engedtük ellenfelünket. Nyolc perc elteltével azonban egy 5-0-ás sorozattal bebiztosítottuk az előnyünket, ezáltal a győzelmünket is. Örülök annak, hogy mindenki hozzá tudott tenni a mérkőzéshez és, hogy majdnem az összes játékosom gólt is szerzett. Ez egy nagyon fontos győzelem volt számunkra ebben a bizonytalan időszakban.


 

Eredmény:

Leány serdülő II. osztály, kelet, 5. forduló
Eszterházy SC – Balmazújvárosi LKSE 31-18 (18-8)
Egri gólszerzők: Vadász Olívia 8, Szabó Hortenzia 4, Kóczián Eszter, Losonczi Anna 3-3, Gmitra Petra, Dröszler Kitti, Székely Lotti, Kapusi Vivien, Lászlófi Szófia 2-2, Román Lilla, Nagy Zója, Fehér Zsófi 1-1.

 

Az 5. forduló további eredményei:

Gyömrői KA – Hódmezővásárhelyi LKC 20-27
Kispest NKK – GBB Zrt. Kecskeméti NKSE elhalasztva
Fiatal Kézilabdások SE – FTC II. 27-18
Gödi SE – Csepel DSE 16-26
Hajdúnánás SK – Kazincbarcikai KSE 25-21

 

 

Fenyves Balázs, 2020.10.21.