Már kaphatóak a Fradi-, és Győr-meccs jegyei

A nagy érdeklődésre való tekintettel, elővételben lehet megvásárolni a januári bajnokik belépőit.


 

Január 5., és 9., avagy a szezon talán leginkább várt két dátuma. Aki esetleg még nem tudná, ezeken a napokon látogat városunkba a két legjobb magyar csapat, az FTC-Rail Cargo Hungaria, valamint a Győri Audi ETO KC. Négy nap alatt két szupercsapat látogat a hevesi megyeszékhelyre, ezzel kapcsolatosan pedig a legrégebb óta felmerülő kérdés, hogy mikortól lehet megvásárolni a belépőket.

Nos, elérkeztünk végre ide is, mától kezdődően ugyanis hivatalosan is elindul a jegyvásárlás, amely kizárólag elővételben lehetséges. A tiketteket hétköznapokon lehet megvásárolni Rutka Péternél, 16 és 18 óra között a Leányka úti Eszterházy-csarnokban.

Ami a pontos menetrendet illeti, elsőként a bajnoki és Bajnokok Ligája-címvédő győri társulat látogat Egerbe, majd a fővárosi zöld-fehérek. Mindkét találkozó 18 órakor kezdődik, és fontos dolog az is, hogy az egyetemista lányok a Kemény Ferenc Sportcsarnokban fogadják mind a kettő sztáregyüttest.

A felnőtt tikettek 1.500 forintba, míg a diák és nyugdíjasok 1.000 forintba kerülnek, ezek megvásárlása természetesen a készlet erejéig tart. Várjuk tehát az érdeklődőket, mert az előzetes jegyigények alapján, bizonyosan két telt házas összecsapásra lehet számítani.

 

 

Fenyves Balázs, 2018.11.08.