Négyen is nyolc gólt lőttek az Abonynak

Fölényes győzelemmel ért véget a harmadosztályú serdülő bajnokság hétvégi, szomszédvári rangadója.


 

Szabó Sándor, az Eszterházy SC serdülő csapatának megbízott edzője: – A játékunkat a gyors kézilabda jellemezte, megfutások, indítások és gyorsközepek. A mérkőzést szinesítették a figurális játékok és a hatékony átlövések. Nagyon jól szálltak be a kispadról a fiatalabb játékosok, mutatta ezt a különbség is, ami fokozatosan nőtt. Gratulálok a csapat összes tagjának a színvonalas hazai mérkőzéshez, amit a szurkolótábor egy emberként ünnepelhetett.

Kiss Eszter, az Eszterházy SC serdülő csapatának játékosa: – Elég magabiztosan mentünk bele a mérkőzésbe, annak ellenére, hogy mindenki játszott már egy meccset előtte. Az egész csapat jó formában volt, ami szépen megágyazott a könnyű győzelemnek. Mindenki hozott magához képest egy magabiztos, jó alapot, de volt egy pár ember, aki kifejezetten jó napot zárt. Viszokai Viki, Barta Zsófi és Soltó Julcsi például remekelt. Igazából mindenki nagyon igyekezett bizonyítani, hogy sokat fejlődtünk az utóbbi időben, így elszántan, kellő komolysággal játszottuk végig a találkozót.


 

Eredmény:

Leány serdülő U17-es bajnokság, III. osztály, C-csoport, 10. forduló
Eszterházy SC – Füzesabonyi SC 50-34 ((29-16)
Egri gólszerzők: Viszokai Viktória, Barta Zsófi, Tóth Szabina, Kocsmár Orsolya 8-8, Soltó Julianna 7, Kun Liliána 5, Nagy Kincső 3, Kiss Eszter 2, Lukács Lilla 1.

 

A 10. forduló további eredményei:

Mezőkövesdi KC – Sárospataki USI 49-15
Hajdúböszörményi TE – Miskolci VSC 22-39
Balmazújvárosi LKSE – Salgótarjáni SKC 46-20
Nyíradony VVTK – Balkányi ISE 16-19

 

 

Fenyves Balázs, 2022.12.14.