Nyílt az olló a Fradinál

Hiába a jó kezdés, végül tizenegy góllal kaptak ki a Molnár-lányok az Elek Gyula Arénában.


 

Molnár Nikolett, az Eszterházy SC serdülő csapatának edzője: – Különleges hangulat uralkodott a mérkőzés kezdete előtt a csarnokban, hiszen nem mindennapi élmény, hogy az Elek Gyula Arénában játszhatunk. Sajnos az utazás előtt két játékos is megbetegedett, ezért a megszokott hiányzók mellett ők sem utazhattak velünk a mérkőzésre. Jól kezdtük a találkozót, működött a védekezés, Barta Kata jól hárított a kapuban, valamint elől is sikerült helyzeteket kialakítanunk, ráadásul azok többségét gólra is váltottuk. A tizenhetedik percig még mi vezettünk, és idáig voltunk partiban az ellenfelünkkel. Ezután a technikai hibáinkat kihasználva, a fradisták gyors lerohanásgólokkal, 6-0-ás sorozattal nemcsak, hogy átvették a vezetést, de lélektani előnyt is szereztek. Így mehettünk ötgólos hátránnyal a szünetre.

A második játékrészben sem sikerült rendezni a sorainkat, nem volt húzóember, aki a hátán vitte volna a csapatot, ezen kívül továbbra is sok hibát vétettünk támadásban, aminek köszönhetően ellenfelünk könnyű gólokat szerzett. Az olló szára emiatt fokozatosan nyílt, a sok hiba megbosszulta magát. Sajnálom ezt a mérkőzést, mivel a következő kettő ennél még nehezebb lesz.


 

Eredmény:

Leány serdülő II. osztály, kelet, 6. forduló
FTC U20 – Eszterházy SC 30-19 (15-10)
Egri gólszerzők: Székely Lotti 5, Szabó Hortenzia, Cseh Alexandra, Lászlófi Szófia 3-3, Fehér Zsófi 2, Gmitra Kira, Kapusi Vivien, Losonczi Anna 1-1.

 

A 6. forduló további eredményei:

Csepel DSE – Kispest NKK elhalasztva
Gödi SE – Gyömrői KA 25-39
Kazincbarcikai KSE – Fiatal Kézilabdások SE 24-25
Balmazújvárosi LKSE – Hódmezővásárhelyi LKC 15-24
GBB Zrt. Kecskeméti NKSE – Hajdúnánás SK 12-25

 

 

Fenyves Balázs, 2020.10.27.