Ötvennégy egri gól Nyíradonyban

Ez pedig összességében harminchét gólos győzelmet ért serdülő kettes csapatunknak.


 

Harsányi Kálmán, az Eszterházy SC serdülő csapatának edzője: – Ezúttal az idáig még nyeretlen Nyíradonynál vendégeskedtünk. Az egész mérkőzés alatt érződött, hogy nem ugyanazokért a célokért küzd a két csapat. Ezúttal is sok cserével dolgoztunk, de mindkét félidőnek leginkább az eleje tetszett. Soltó Julcsi tíz, Barta Zsófi, Nagy Kincső és Viszokai Viki hét-hét, míg Kun Lili hat gólt szerzett, de igazából mindenki hozzátette a magáét, minden mezőnyjátékosunk betalált. A kapott gólok számát picit sokallom, de örömjáték volt végig. Várjuk a következő fordulót.

Barta Zsófi, az Eszterházy SC serdülő csapatának játékosa: – Annak ellenére, hogy ezidáig nyeretlen csapat ellen érkeztünk játszani, a felkészülést most is komolyan vettük. A hazai csapat kis létszáma sem tántorított el minket a gyors támadójátékunktól. Szerintem a védekezésünk legtöbbször jól összeállt, néha persze becsúszott egy-két hiba, de még így is sok labdát tudtunk szerezni. Ellenfelünket távoli lövésekre kényszerítettük, ezzel könnyítve a kapusaink munkáját. Ráadásul mindenkinek sikerült legalább egyszer kapuba találnia és a kapusok is szépen helytálltak. Büszke vagyok az egész csapatra. Küzdünk és dolgozunk tovább, hiszen a cél a dobogó legfelső foka.


 

Eredmény:

Leány serdülő U17-es bajnokság, C-csoport, 4. forduló
Nyíradony VVTK – Eszterházy SC 17-54 (8-25)
Egri gólszerzők: Soltó Julianna 10, Viszokai Viktória, Barta Zsófi, Nagy Kincső 7-7, Kun Liliána 6, Bérczessy Sarolta 5, Tóth Szabina 4, Lukács Lilla, Gesztiványi Luca 3-3, Kiss Eszter, Bartók Réka 1-1.

 

A 4. forduló további eredményei:

Kazincbarcikai KSE – Füzesabonyi SC 42-36
Balkányi ISE – Sárospataki USI 28-19
Balmazújvárosi LKSE – Mezőkövesdi KC 34-27
Salgótarjáni SKC – Miskolci VSC 33-26
Újfehértó-Kállósemjén SzSE – Hajdúböszörményi TE 24-23

 

 

Fenyves Balázs, 2022.10.12.