Remi a serdülőknél is

Molnár Nikolett csapata a győzelemért támadhatott, ám végül be kellett érnie egy ponttal.


 

Hasonlóan a felnőtt gárdához, az Eszterházy SC serdülő csapata is hajdúnánási ellenfelet kapott az elmúlt hétvégén. A másodosztályú pontvadászat harmadik körében végül pontosztozkodás történt, most pedig felelevenítjük, mi is történt pontosan.

– Sajnos a mai napon a rajtnál kicsit beragadtunk, hat perc telt el, mire először betaláltunk az ellenfelünk kapujába, és ekkor már 4-1-et mutatott az eredményjelző – kezdte visszaemlékezését a csapat trénere, Molnár Nikolett.

– Támadójátékunk akadozott, és bár eljutottunk a helyzetekig, sorra kihagytuk őket. Védekezésünk sem volt elég agresszív, hibáinkat pedig szépen kihasználta a Hajdúnánás, így a pihenőre ötgólos hátránnyal mentünk. A félidő után kicsit rendeztük sorainkat, védekezésünk összeszedettebb lett, és ezzel együtt a kapusteljesítményünk is javult. Barta Kata negyven százalékos védőteljesítményt nyújtott a mérkőzésen, míg elől Fodor Ivett és Losonczi Anna húzta a csapatot. Amikor sikerült felzárkózni, becsúsztak a hibák, ezért visszaállt a két-háromgólos különbség. Egészen a végéig, hiszen negyvenöt másodperccel az előtt Fodor Ivett góljával sikerült egyenlítenünk, a visszatámadást pedig Barta Kata hárította. Még támadhattunk a győzelemért, de már kevés idő maradt. Végül döntetlennel zártunk, aminek örülünk, hiszen ledolgoztuk az ötgólos hátrányunkat. A lagymatag első félidő mellett negatívumként meg kell említenem a hétméteresek értékesítését, öt büntetőt hibáztunk ugyanis el, ebben mindenképpen javulnunk kell. A sok hiba mellett viszont megmutatták a lányok a küzdeni tudásukat, ez pedig mindenképpen pozitív, örülünk az egy pontnak.


 

Eredmény:

Leány serdülő II. osztály, kelet, 3. forduló
Eszterházy SC – Hajdúnánás SK 19-19 (6-11)
Egri gólszerzők: Losonczi Anna 6, Ficzere Ágnes 5, Szabó Hortenzia, Fodor Ivett, Lénárt Emese 2-2, Szabó Petra, Székely Lotti 1-1.

 

A 3. forduló további eredményei:

Hódmezővásárhelyi LKC – Csepel DSE 18-28
Szentendrei NKE – FKSE-Algyő 12-35
Balmazújvárosi LKSE – BVSC-Zugló 19-18
NKK Balmazújváros – Kispest NKK 23-34
Kecskeméti NKSE – Gödi SE 26-27

 

 

Fenyves Balázs, 2019.10.09.