A serdülőknél barcikai siker

Hiába vezetett sokáig Molnár Nikolett együttese, a második félidőben egy rövidzárlat eldöntötte a mérkőzést.


 

Molnár Nikolett, az Eszterházy SC serdülő csapatának edzője: – A heti felkészülésünk kis létszámban zajlott, volt, aki betegség és volt, aki karantén miatt nem szerepelhetett az edzéseken és a mérkőzésen sem, viszont a jó hír az, hogy két játékosunk hosszú kihagyás után, végre újra mezt húzhatott magára.

Jól kezdtük a mérkőzést, a kilencedik percben 5-1 re vezettünk a Kazincbarcika ellen. Védekezésünkkel sikerült zavart okozni ellenfelünknél, támadásban pedig főként szélről voltunk hatékonyak ebben a periódusban. Egy rövidzárlat után viszont egyenlített ellenfelünk. Ekkor Koncz Regina remek betöréseivel megint sikerült egy kicsi előnyt szerezni, ám a huszadik percre ismét egyenlőt mutatott az eredményjelző, mint ahogyan a félidő végén is.

Mindez folytatódott a második játékrészben, ugyanis a csapatok fej-fej mellett haladtak a tízedik percig. Ebben a periódusban Szabó Sára vette hátára a csapatot, aki a második félidőben öt gólig jutott. Sajnos a védekezésünk fellazult, és támadásban is megtorpantunk, ezáltal háromgólos előnnyel mehetett a hajrára ellenfelünk, amit már nem tudtunk visszahozni. Bár a mérkőzést elvesztettük, de meccsről meccsre egyre többet mutatnak a lányok.


 

Eredmény:

Leány serdülő II. osztály, kelet, 7. forduló
Eszterházy SC – Kazincbarcikai KSE 20-25 (11-11)
Egri gólszerzők: Szabó Hortenzia 5, Székely Lotti 4, Koncz Regina 3, Kóczián Eszter, Gmitra Petra 2-2, Román Lilla, Nagy Zója, Kapusi Vivien, Tóth Netta 1-1.

 

A 7. forduló további eredményei:

Hódmezővásárhelyi LKC – FTC II. 30-24
GBB Zrt. Kecskeméti NKSE – Fiatal Kézilabdások SE 25-20
Gyömrői KA – Balmazújvárosi LKSE elmaradt
Hajdúnánás SK – Csepel DSE elmaradt
Kispest NKK – Gödi SE elmaradt

 

 

Fenyves Balázs, 2020.11.10.