Szabad délután az egri strandon

Az Eger Termál Kft-nek köszönhetően, szerdán remek hangulatú csapatprogramon vehettek részt felnőtt csapatunk tagjai.


 

A mai napon a nyári felkészülés második hetének utolsó edzéssel töltött napjához érkeztünk, ez a hét pedig már igencsak mozgalmasra sikeredett. Amint arról tegnap beszámoltunk, Hajdúnánáson lejátszotta első edzőmeccsét az Eszterházy SC felnőtt együttese, egy nappal előtte pedig színes csapatépítő programon vehetett részt.

Kihasználva a meleg nyári napokat, Zsadányi Sándor vezetőedző fürdőzést iktatott be a hét közepére, ami olyannyira jól sikerült, hogy bizonyosan lesz folytatása a dolognak. Már csak azért is, mert az Eszterházy SC együttműködési megállapodást írt alá az Eger Termál Kft-vel arról, hogy a felnőtt gárda tagjai, amolyan csapatépítés, regeneráció jelleggel havi egyszeri alkalommal beléphetnek a Kft-hez tartozó vizes blokkok valamelyikébe.

Szerdán az Egri Termál és Strandfürdő volt a helyszín, ahol kiváló nyári időben, több órát tölthettek igazán jókedvűen a lányok. Még mielőtt azonban teljes mértékben szabadon tölthették volna el idejüket a játékosok, az egyes számú medence mélyízében húsz percig úszniuk kellett, kicsit lelazítva az izomzatokat az elmúlt másfél hét edzésmunkája után.

Amint ez megtörtént, természetesen előkerültek a labdák, és a lányok szinte minden medencét kipróbáltak. Sokan még a vízicsúszdákat is, mialatt a stáb tagjai inkább a hűvösbe húzódva, a büfé soron beszélték át a mögöttünk hagyott napokat. Mindenki remekül érezte magát, amit mi sem bizonyít jobban, minthogy az egyetemisták nem sokkal a fél nyolcas záróra előtt hagyták el a fürdő területét.

Ahogyan fentiekben említettük, bizonyosan lesz tehát még folytatása az Eger Termál Kft-val történő együttműködésnek, a mai napon pedig egy újabb csapatépítés kezdődik Tiszafüreden, ám, hogy pontosan miről is van szó, arról majd beszámolunk az esemény végeztével…

További fotók képgaléria menüpontunkban található, illetve facebook-oldalunkon.

 

 

Fenyves Balázs, 2020.07.30.
(FOTO: Balogh Tibor)