Szinte semmi nem sikerült

A hibátlan Csepel komoly verést mért Molnár Nikolett serdülőire, akik közül többen is hiányoztak a találkozóról.


 

Molnár Nikolett, az Eszterházy SC serdülő csapatának edzője: – Újabb nehéz mérkőzés várt ránk, hiszen azt a Csepelt fogadtuk, amely társaság még nem veszített pontot a bajnokságban, és, hogy nem véletlenül áll hétvégi ellenfelünk a tabella élén, ezt már a találkozó elejétől éreztette velünk. Fizikálisan is óriási különbség van a két csapat között, és talán ezért is léptek félve és hitehagyottan pályára a lányok. Sérülés miatt a házi góllövőlistánkat vezető Szabó Sára nem tudott részt venni a mérkőzésen, mellette Harmat Kata és Tóth Fédra hiányzott.

Rengeteg technikai hibával játszottunk, majd ebből adódóan, sok lerohanás gólt is kaptunk. A védekezésünk nem volt acélos, ezenkívül támadásban is nehezen találtuk a helyeket. Hogyha ez nem lenne elég, öt büntetőből csupán egyszer sikerült gólt szereznünk, ami szintén azt mutatja, mennyire nem sikerültek a dolgok ezen a mérkőzésen. Egyedül Dröszler Kittit tudom kiemelni, aki kevés hibával és bátran játszott a szélen. Bízom benne, hogy a következő héten, a Göd ellen sikerül javítanunk.


 

Eredmény:

Leány serdülő II. osztály, kelet, 9. forduló
Eszterházy SC – Csepel DSE 18-35 (7-16)
Egri gólszerzők: Dröszler Kitti 4, Vadász Olívia, Nagy Zója, Cseh Alexandra 3-3, Kóczián Eszter 2, Tóth Netta, Kapusi Vivien, Losonczi Anna 1-1

 

A 9. forduló további párosításai:

Hódmezővásárhelyi LKC – GBB Zrt. Kecskeméti NKSE elmaradt
Gyömrői KA – FTC II. elmaradt
Balmazújvárosi LKSE – Kazincbarcikai KSE elmaradt
Fiatal Kézilabdások SE – Gödi SE elmaradt
Hajdúnánás SK – Kispest NKK elmaradt

 

 

Fenyves Balázs, 2020.11.24.