Szokatlan hazai pálya

Továbbra is Harsányi Kálmán távollétében lépett pályára harmadosztályú serdülő csapatunk.


 

Koszorús Levente, az Eszterházy SC serdülő csapatának megbízott edzője: – Szokatlan helyszínen játszottuk le a soron következő bajnokinkat, mert az Eszterházy-csarnok foglaltsága miatt, a Pásztorvölgyi Gimnázium tornatermében fogadtuk aktuális ellenfelünket. Nem zavart meg minket, hogy a rivális a mérkőzés kezdete előtt húsz perccel jelent meg. Jó ritmusban kezdtük a találkozót, hiszen már az elején el tudtunk lépni négy-öt góllal. Aztán az első félidő második felében, egy pici zavar támadt a fejekben és ezt kihasználva, fel tudott kapaszkodni ránk a végére egy gólra a Hajdúszoboszló.

A második félidőben rendeztük sorainkat, és ismételten megnyugtató előnyre tettünk szert, amit a végéig meg is őriztünk, így egy magabiztos hazai győzelem született. Harsányi Kálmán távollétében, Szabó Sándorral igazgattuk a lányokat, akik szerintem remekül helytálltak. Gratulálunk a győzelemhez!


 

Eredmény:

Leány serdülő III. osztály, E-csoport, 10. forduló
Eszterházy SC – KK Hajdúszoboszló 30-24 (13-12)
Egri gólszerzők: Viszokai Viktória 9, Keller Petra, Kocsmár Orsolya 5-5, Tóth Szabina 4, Bartók Réka 3, Soltó Julianna, Kiss Eszter, Barta Zsófi, Bérczessy Sarolta 1-1.

 

A 10. forduló további eredményei:

Gyöngyösi KK – Berettyó MSE 10-0
Kalmár DSE – Debreceni SI 33-32
Nyíradony VVTK – Mezőkövesdi KC 15-19

 

 

Fenyves Balázs, 2021.10.30.