Tízzel volt jobb a Göd

Nem működött jól az Eszterházy SC ifjúsági csapatának védekezése, és így nem is nyerhetett.


 

Rosszul sikerült az Eszterházy SC ifjúsági együttesének elmúlt hétvégéje, Gödön ugyanis nagyon rossz napot fogott ki. Hátul kevés ütközés, elől pontatlan támadás-befejezések jellemezték a csapat produkcióját, ezért nem is volt esély a pontszerzésre.

– Nagyon nehéz pozitívumokat találni egy ilyen mérkőzés után, amikor a kézilabdajáték egyik szegmensében sem tudtunk jól teljesíteni – panaszkodott a csapat edzője, Lakatos László.

– Kapusteljesítményünk kritikán aluli volt, karöltve a csapat védekezésével. A támadásépítésünk jól működött, de mivel a befejező mozdulatok is ide tartoznak, így ez sem ítélhető jónak. Hetente visszatérő probléma, hogy a kapussal szembeni párharcokat nagy százalékkal elveszítjük. Most csak a hatos vonalról, a közeli zónából végrehajtott lövések hatékonyságáról beszélünk.

Az első félidőben is látszott, hogy sokkal több ütközés kell a sikerhez, ráadásul sokszor ezek csak fél faultok voltak, hiszen góllal végződtek. Ez a kapott gólok számában is megmutatkozott, folyamatosan futottunk az ellenfél után. A második játékrész elején gyorsan kialakult a tízgólos különbség, és mivel a szünetben sem tudtunk megújulni, így nagyon fájó vereség lett a vége. A csapatból Barta Adelinda védekező munkája, Dohány Vanda és Krinszki Gréta támadás-befejezései, valamint Koós Réka beállós tevékenysége emelhető ki.


 

A mérkőzés jegyzőkönyve:

Leány ifjúsági II. osztály, 7. forduló
Gödi SE – Eszterházy SC 36-26 (20-16)
Göd, V.: Babity I., Kaposi M.
EKESC: Kopka R., Király L., Csomós A. 2, Koczka L. 3, Dohány V. 7, Krinszki G. 4, Romány K. 1. Cs.: Fodor L. – Lengyel T. 3, Kovács D. 1, Nagy-György H. 1, Kurucz A., Barta A. 2, Nagy E. 1, Koós R. 1, Bárdos A. Edző: Lakatos László.

 

 

Fenyves Balázs, 2018.11.06.