A végén csúszott ki

Hiába vezetett nagyon sokáig Gödön az Eszterházy SC leány serdülő alakulata, a végén a hazaiak örülhettek.


 

Amint arról tegnap már beszámoltunk, ifjúsági csapatunknak nem sikerült túl jól a bajnokság legutóbbi, Érd elleni összecsapása. Habár az Eszterházy SC serdülő gárdája is kikapott az említett ellenfél korosztályos együttesétől, itt sokkal szorosabb mérkőzést láthatott a közönség.

– Kiválóan kezdtünk, végig két-három góllal vezettünk az ellenféllel szemben, és ugyan a védekezésünk nem volt hibátlan, de támadásban a tanult figurákat sikerült eredményesen befejezni – értékelte a látottakat a társaság trénere, Ódor Viktória.

– A második félidőben az ellenfél jobbátlövő játékosát nem tudtuk megfogni, aki összesen tizenkét találatot szerzett. Az utolsó tíz percben kiegyenlített a Göd, majd egy kimaradt hetes és egy labdavesztés után, három góllal meg is lépett. Ezután újból felzárkóztunk mínusz egyre, de a véghajrában két szélső lövésünk kimaradt, és így az utolsó három percben elvesztettük a mérkőzést. Szomorú vagyok, mert ez a találkozó végig a kezünkben volt, megérdemeltük volna a győzelmet.


 

Eredmény:

Leány serdülő II. osztály, kelet, 7. forduló
Gödi SE – Eszterházy SC 29-26 (13-15)
Egri gólszerzők: Ficzere Ágnes 8, Kőszegi Lili 5, Tóth Marina, Lénárt Emese 4-4, Szabó Petra 2, Székely Lotti, Fodor Zsanett, Losonczi Anna 1-1.

 

 

Fenyves Balázs, 2018.11.07.