Vesztes pótlás

A nyolcadik fordulóból elmaradt kecskeméti meccsen négygólos vereséget szenvedtek Molnár Nikolett serdülői.


 

Molnár Nikolett, az Eszterházy SC serdülő csapatának edzője: – Január 4-én kezdtük el a felkészülést, és úgy gondolom, jól sikerült, viszont ezen a héten többször is éreztem, hogy nem úgy jött ki a lépés. Első mérkőzésünkre készültünk, ami egyébként korai volt, de az elhalasztott meccsek miatt elég sűrű lesz idén a menetrend.

Fáradtan kezdtünk Kecskeméten, talán még a buszban maradtunk. A hetedik percben már 5-0 állt az eredményjelzőn, nem a mi javunkra. Az időkerest követően, kicsit összekapták magukat a lányok és megkezdtük a felzárkózást. A védekezésünk összeállt, viszont támadásban rengeteg hibát vetettünk. A sok technikai hiba, és kihagyott hétméteres miatt, három gólnál közelebb sosem tudtunk felzárkózni. Akaratban és küzdésben nem volt gond, hiszen többször visszahoztuk a mérkőzést, de amikor fordulóponthoz érkeztünk volna, mindig jöttek a hibák a támadásainkban. Pozitívumként mindenképpen kiemelném az akaratot és a küzdőszellemet, hiszen még az utolsó percben is azt kiabáltak a lányok, hogy ez a meccs meg lehet. Negatívumként viszont mindenképpen a technikai hibákat tudom felhozni. Taktikai szempontból még most nem jutottunk el oda, ahová szeretném, de hétről hétre látom a fejlődést a csapaton.


 

Eredmény:

Leány serdülő II. osztály, kelet, a 8. fordulóból elhalasztott mérkőzés
GBB Zrt. Kecskeméti NKSE – Eszterházy SC 24-20 (14-9)
Egri gólszerzők: Szabó Hortenzia, Lászlófi Szófia 4-4, Kóczián Eszter, Kapusi Vivien, Losonczi Anna 3-3, Vadász Olívia, Román Lilla, Tóth Netta 1-1.

 

 

Fenyves Balázs, 2021.02.02.