Zárásként két vereség

Utolsóelőttiként, a tizenegyedik helyen fejezte be a bajnokságot serdülő együttesünk.


 

Egy hazai, és egy idegenbeli mérkőzéssel zárta a 2018/2019-es másodosztályú szezont klubunk serdülő csapata, amivel a tizenkét fős mezőny utolsó előtti poziciójában zárt. Az utolsó két találkozóról ezúttal is a társaság edzője számolt be portálunknak.

– Nagyon rosszul kezdtük utolsó hazai meccsünket, amit a Göd ellen játszottunk, a védekezésünk nem állt össze, és labdatechnikai hibákat is elkövettünk – nyitotta szavait az Eszterházy SC trénere, Ódor Viktória.

– Csak a második félidőben eszméltünk fel. Végre a védekezésben is mertünk ütközni, és támadásban is határozottabbak lettünk. Sajnos három játékosunk sérült volt, és a hét eleji kötelező táborozások miatt, többen csak kevés felkészülési edzésen tudtak részt venni. Igazából a mérkőzés utolsó hét percében tudtunk úgy játszani, ahogy az egész meccsen kellett volna. Sajnos ez csak arra volt elég, hogy három gólra felzárkózzunk. Kapusaink, Barta Kata és Szabó Sára kiváló teljesítményt nyújtottak, Ficzere Ágnes és Román Lilla pedig a mezőnyben játszottak kiemelkedően.

A hét közepén aztán a Malév SC otthonában jól kezdtük a mérkőzést, az első tíz percben vezettünk két góllal is. Az ellenfél hamar felzárkózott, sajnos védekezésben a fizikailag jóval erősebb lövő játékosokat nem tudtuk faultolni, és így a szünetre hárommal már vezetni is tudott. A második félidőben már csak az eredmény után loholtunk, sőt, a távolság egyre nőtt a két csapat között. Kihagytunk három büntetőt, és védekezésben továbbra sem tudtunk remekelni, mindez pedig egy kilencgólos vereséghez vezetett.


 

Eredmények:

Leány serdülő II. osztály, kelet, 18. forduló
Eszterházy SC – Gödi SE 24-27 (10-15)
Egri gólszerzők: Ficzere Ágnes 8, Román Lilla 5, Székely Lotti 4, Lénárt Emese 3, Kóczián Eszter 2, Fodor Zsanett, Tóth Fédra 1-1.

A 22. forduló mérkőzésén:
Malév SC – Eszterházy SC 37-28 (15-12)
Egri gólszerzők: Ficzere Ágnes 9, Székely Lotti 5, Kóczián Eszter, Losonczi Anna, Lénárt Emese 4-4, Szabó Petra 2.

 

 

Fenyves Balázs, 2019.05.17.