Zárt kapus UP-meccsek

Az Eszterházy SC klubvezetése úgy döntött, a felnőtt bajnoki kivételével, egyelőre nem enged nézőket hazai mérkőzéseire.


 

Egyre több helyen üti fel a fejét a koronavírus, emiatt pedig egyre több helyen maradnak el mérkőzések, és jelennek meg egyre komolyabb korlátozó intézkedések. Mint arról a hét elején hírt adtunk, ezen a hétvégén klubunk négy együttese is érdekelt lesz valamely pontvadászatban.

A program szerint, három csapatunk hazai környezetben, míg egy idegenben lép pályára. Előbbieknél maradva, az Eszterházy SC vezetése úgy határozott, hogy a vírus esetleges behurcolásának esélyeit csökkentve, a vasárnapra tervezett serdülő, valamint ifjúsági találkozókat zárt kapuk mögött rendezzük. Természetesen tisztában vagyunk vele, hogy nagyon sok szülő, hozzátartozó, barát kíváncsi a gyerekek fejlődésére, hogy mit kezdenek téthelyzetben a pályán, a jelenlegi helyzetben ugyanakkor ezt a döntést láttuk a leghelyesebbnek.

A szombati Eszterházy SC – PC Trade Szegedi NKE felnőtt NB I/B-s összecsapás látogatottságával kapcsolatosan nincs változás, egyedül a mérkőzés kezdési időpontja módosult, így nem 18 órától, hanem 17.00-kor indul a csata, amelyre jelenlegi állapot szerint, szeretettel várjuk drukkereinket!

 

 

2020.09.16.
(FOTO: Kakuk Dániel, archív)