Zsadányi Sándor: jöhet a harmadik szezon!

A felnőtt csapatnál hosszabbító játékosok után az elmúlt két évadban irányító szakember is aláírta új szerződését.


 

Most, hogy a MEFOB győri hatos döntőjével hivatalosan is befejeződött a 2021/2022-es szezon, ismét visszatérünk egy fontos témához, ami alighanem sokakat foglalkoztat. Korábban már hírt adtunk az Eszterházy SC felnőtt együttesének távozóiról, illetve azon játékosokat is nevesítettük, akik lejáró szerződésüket meghosszabbítva, a következő évadban is egri színekben kézilabdáznak majd.

Ígértük, hogy ezen a héten már az érkezőkről is adunk információt, ami így is van, ám még mielőtt ezzel a dologgal foglalkoznánk, mindenképpen szót kell ejtenünk egy rendkívül fontos személyről. Nevezetesen Zsadányi Sándorról, aki második komplett idényét zárta az egyetemisták felnőtt gárdájánál. Jó hír, hogy miután nagyjából kialakult az ESC 2022/2023-as kerete, amolyan pontot téve az ügyletek végére, az idén huszonnyolc esztendős szakember is aláírta új kontraktusát, vagyis a nyár közepétől folytatódhat a két éve megkezdett szakmai munka.


 

Nyári játékosmozgás az Eszterházy SC felnőtt csapatában:

Távozók (6 fő):
Csomós Anna, Romány Kinga (mindkettő Borsod Sport Klub-Miskolc, NB II), Györfi Dóra (?), Kuti Bettina (?), Leiner Bernadett (?), Lengyel Eszter (?)

Szerződést hosszabbítottak: (14 fő):
Alaxai Zoé, Balogh Panna, Bató Lili, Barta Adelinda, Bernát Dorina, Fodor Ivett, Jurmann Gréta, Kiser Panna, Nagy Éva, Pankotai Luca, Szeberényi Flóra, Szecsődi Laura, Tóth Abigél, Zákányi Blanka

 

 

Fenyves Balázs, 2022.06.10.
(FOTO: Szepesi Áron)